Blogg — trappsteg

Bakkantlist i ek eller ask till din trapp

Skriven av Joel Lager den

Om man har ett hus med flera våningar så behöver man av praktiska skäl en trappa i sitt hem, trots att trappan inte alltid smälter in med hemmets övriga interiörer. Genom att montera bakkantslister kan du få en snygg och modern trappa som gör ditt hem mer trivsamt.

Läs mer →

Nya trappsteg i ek

Skriven av Joel Lager den

Har din trappa blivit sliten så behöver du inte byta ut din trappa mot en ny utan istället kan du, till en rimlig kostnad, renovera din trappa så att den blir som ny igen. Det som vanligtvis slits först på en trappa är de trappsteg som du går på varje gång du ska gå upp till eller ned från övervåningen. Att byta trappsteg behöver inte vara något komplicerat projekt utan är något som den händige klarar av att göra själv, med rätt material.   När du ska välja trappsteg Den främsta orsaken till att man behöver byta trappsteg är att...

Läs mer →

Ge din trappa nytt liv med nya trappsteg

Skriven av Joel Lager den

Om du vill renovera din trappa så att den får ett nytt liv och en lång livslängd kan du använda dig av måttanpassade trappsteg så att du enkelt kan montera dessa själv. Hos Trappbutiken hittar du allt du behöver för att sätta din egen prägel på din trappa.

Läs mer →