Leverans och betalning

Leveranstiden kan variera beroende på vilken produkt och vilken ytbehandling du väljer på din produkt. Beställningsvaror och varor som tillverkas måttanpassade har en längre leveranstid än lagerhållna standardprodukter.

Plansteg i hårdvaxoljad och obehandlad Ek är en lagervara som skickas inom 3-5 arbetsdagar. Alla produkter som är infärgade (pigmenterade) kräver längre tid i tillverkningen eftersom dom görs kundspecifikt. Det är leveranstiden 5-10 arbetsdagar, på produkter som är måttanpassade eller infärgade efter kundens önskemål.

Varor som är längre än 1.2 meter långa levereras alltid som standard hem till dörren. Om ni vill hämta upp paketen på en terminal och då det hemlevereat, behöver i få den informationen innan vi bokar frakten.

Paket som är små och medelstora skickas till ombud nära ditt hem.

Vi erbjuder olika sätt för dig att betala din beställning,
Klarna, Banköverföring, Kortbetalning eller Swish.

Vid val av betalning via banköverföring gäller följande:

Du kan överföra hela fakturabeloppet en direkt banköverföring. På din beställning hittar du all information du behöver för detta, inklusive våra kontouppgifter.

För att kunna göra en banköverföring behöver du kontakta din bank. Hos vissa banker går det bra att betala fakturor online eller via en mobilapp.

Betalningen måste avläsas på vårat bankkonto innan vi skickar dina produkter.

Vid val av betalning via Swish gäller följande:
Använd vårat Swisnummer: 1235741798 och ditt ordernummer som referens för din betalning. DalaTrappen AB driver Trappbutiken.se
Betalningen måste avläsas på vårat bankkonto innan vi skickar dina produkter.

När du har gått igenom alla steg vid utcheckningen kan vi tyvärr inte ändra ditt betalsätt i efterhand. Vid frågor om betalning ring gärna 070-761 15 28.

Returnering och skador

Ångerrätt gäller ej om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig, som t.ex.måttbeställningar.

För att returnera en vara får innerförpacknigen inte vara uppbruten. Retur på måttanpassade eller pigmenterade produkter utgår. Vi har alltid 14 dagars retur- och ångerrätt. 14 dagar gäller från det att du har tagit emot din vara.

För att kunna hjälpa dig med din retur behöver vi bild på produktens emballage/kartong.
Har du packat upp varan behöver vi även bild på produkten. Detta för att kunna fastställa varans och emballagets skick.

När vi mottagit din retur kommer vi att skicka fraktsedlar via e-mail eller post, samt instruktioner för hur du återlämnar varan.

Kreditering eller återbetalning med avdrag för returfraktkostnaden sker när varan är mottagen på vårt lager, i godkänt skick.

Avdrag för retur på återbetalning
- Retur paket
Mindre produker - 59 kr

- Retur styckegods
Ledstänger, plansteg samt produkter över 1.2 meter - 399 kr

Retur av plansteg
Plansteg kan enbart returneras om dom är i obruten förpackning.

Vid fraktskada bör du snarast möjligt återkoppla till oss via telefon eller mail.

Som mottagare av gods ansvarar du för att kontrollera det yttre emballagets skick och att sändningen är komplett innan du kvitterar och tar över ansvaret för godset.
Om du ser eller misstänker skada, är det viktigt vid kvittering skriva ”skada” tillsammans med din signatur på fraktsedeln/handdatorn.

----------

Så här gör du:

Packa försiktigt upp emballaget och inspektera noggrant innehållet. Notera och ta bilder av skadan (gäller även skador på emballage). Om möjligt, rapportera till chauffören som levererade varan.

Vi behöver:

En närbild som tydligt visar skadan på din produkt samt en helhetsbild på produkten Beskrivning av skadan. Skriv gärna också med om det var några skador på emballaget.

Maila informationen till oss på kundtjanst@trappbutiken.se

Villkor och garantier

Vi lämnar alltid 2 års garanti på alla våra produkter.
Garantin avser ersättningsprodukt eller av oss sanktionerad reparation under förutsättning att monterings- och skötselinstruktioner följts.
Fakturan gäller som garantisedel. I övrigt tillämpas konsumentköplagen.

Ring oss

070 - 761 15 28

Maila oss

kundtjanst@trappbutiken.se