Måttanpassade trappsteg enligt dina önskemål

Att renovera en trappa på traditionellt sätt är ett tidskrävande arbete som kräver stor noggrannhet och viss kunskap så att du får ett bra resultat. Om du istället väljer att köpa måttanpassade trappdelar till ett rimligt pris så kan du utföra arbetet själv med ett perfekt resultat, utan att behöva anlita hantverkare.

Med måttanpassade trappdelar kan du enkelt ersätta gamla delar på din trappa med nya utan att du behöver såga, slipa eller utföra andra snickeriarbeten.

 Måttanpassade trappsteg

Att byta ut trappsteg eller andra trappdelar

En trappa består av flera delar där basen utgörs av en trappkonstruktion som sedan kläs med trappsteg, sättsteg, en bakkantslist och ledstång. Det innebär att då någon del är sliten eller känns omodern så behöver inte hela trappan bytas ut. Istället räcker det med att du endast byter ut de delar som är slitna eller omoderna.

Tack vare att trappdelar finns i flera olika träslag och kulörer så kan du även designa din egen trappa så att du får en personlig prägel på din trappa. Det gör även att din trappa blir en del av ditt hems interiör.

 

Att välja trappsteg och andra trappdelar hos Trappbutiken

När du ska renovera din trappa kan du beställa måttanpassade trappsteg, sättsteg, bakkantslister och ledstänger hos oss på Trappbutiken. Vi har ett brett utbud av produkter för trapprenoveringar vilket innebär att du själv kan bestämma designen på din trappa.

Du kan kontakta oss om du vill få provbitar hemskickade så att du kan jämföra material och färger så att du kan hitta det trappsteg som bäst passar för din trappa.

 

Beställa trappsteg hos Trappbutiken

Att beställa måttanpassade trappsteg och andra trappdelar hos oss är enkelt. Till att börja med behöver du mäta dina gamla trappsteg så att du får fram ett exakt mått på dina plansteg. Därefter går du in i vår butik och väljer dina trappsteg utifrån det träslag du vill ha och om trappstegen ska lackeras, målas eller betsas. Ange sedan dina mått för trappstegen och därefter är beställningen klar. 

Vi tillverkar dina nya trappsteg i vår fabrik i Dalarna och inom några dagar så skickas dina trappsteg direkt hem till din bostad, tillsammans med instruktioner för hur de ska monteras. Eftersom dina trappsteg är måttanpassade och behandlade så behövs ingen speciell kunskap då dessa ska monteras. Du behöver bara ta bort de gamla trappstegen och sedan limma fast de nya, vilket tar högst 1 – 2 dagar att genomföra själv.

 

Vi är experter på trapprenoveringar

Hos Trappbutiken har vi specialiserat oss på att erbjuda produkter för trapprenoveringar. Det innebär att vi har ett stort utbud av trappdelar i flera olika utföranden, färger och träslag. Alla produkter som vi saluför är tillverkade med kärnvirke av högsta kvalitet i vår egen fabrik i Dalarna.

Vi som arbetar hos Trappbutiken har varit verksamma inom branschen under en lång tid. Det innebär att vi med åren blivit experter på trapprenoveringar. Därmed kan vi erbjuda dig skräddarsydda lösningar då du ska renovera din trappa. Du är även välkommen att kontakta oss för rådgivning i samband med din trapprenovering.

Måttanpassade trappsteg