Måttanpassat hyllplan i furu, våra hantverkare förklarar

Att bygga hyllor i ditt hem gör att du får snygga inredningsdetaljer samtidigt som de även fyller en praktisk funktion då användningsområdena är många. Att montera hyllor är egentligen inte speciellt svårt, däremot är det svårare att tillverka egna hyllplan, framför allt om du vill ha lite större mått. Hos oss på Trappbutiken kan du hitta måttanpassade hyllplan i furu som kan användas för alla typer av hyllor.

Hur tillverkas hyllplan i furu?

När vi tillverkar hyllplan i furu i vår fabrik i Dalarna använder vi moderna och miljövänliga metoder och maskiner. Vi kan tillverka hyllplan i furu men även hyllplan i MDF i flera olika storlekar, helt beroende dina önskemål.

 

Hyllplan i furu

Vi använder endast kärnvirke av högsta kvalitet för maximal livslängd och ett bra slutresultat. Vid tillverkning av hyllplan så stavlimmas furu vilket innebär att planken får en fingerskarvad limfog med hög hållfasthet. Därigenom kan vi erbjuda hyllplan i flera olika storlekar.

 

Hyllplan i MDF

Vi tillverkar även hyllplan i MDF, vilket är en förkortning av Medium Density Fibreboard. Det innebär att vi använder träfiber som pressas samman till skivor. Hyllplanen får en helt slät yta samtidigt som de är lämpliga att använda då man vill fräsa profiler på sin skiva.

 

Hyllplan i furu - Måttanpassat

Hos Trappfabriken kan du beställa måttanpassat hyllplan i furu. Det innebär att vi tillverkar hyllorna utifrån dina specifika mått och önskemål. Du kan välja hyllplan med en tjocklek på 18 mm eller 21 mm, en längd på upp till 3,6 meter och ett djup på upp till 62 centimeter.

 

Du kan också bestämma om du vill ha rundande hörn och om vi ska lackera, måla eller betsa dina hyllplan. Du kan även få dina hyllplan obehandlade så att du själv kan lacka eller måla din hylla.

 

 Kundbild

Hyllplan i furu kan användas till flera olika ändamål som exempelvis hyllor, bänkskivor och mycket annat. Att kunna ställa upp en hylla i köket där du kan förvara allt från torrfoder till köksmaskiner skapar ordning och reda samtidigt som du även kan använda hyllan för prydnadssaker. En hylla i hallen kan användas som skoställ eller så kan hyllplan i furu användas för att bygga en egendesignad bokhylla i vardagsrummet.

 

Att beställa hyllplan i furu

När du vill köpa hyllplan i furu för att bygga en egen hylla kan du beställa måttanpassade hyllplan hos Trappbutiken. Du anger vilken typ av hyllplan du vill ha, storlek och om du vill att vi ska behandla dina hyllor. Därefter tillverkar vi dina produkter i vår fabrik, vilket tar upp till 10 dagar beroende på den behandling som ska utföras. Därefter skickas hyllorna hem till dig så att du själv kan montera dina hyllplan.

 

Köp dina måttanpassade hyllplan i furu hos oss

Hos Trappbutiken kan du hitta ett stort utbud av produkter som exempelvis hyllplan men även allt som du behöver då du ska renovera din trappa i ditt hem. Tack vare att vi tillverkar dina produkter med exakt mått och genom våra utförliga instruktionsguider kan du enkelt montera dina produkter själv.

FuruHyllplanMåttanpassat hyllplan