Nya trappsteg i ek

Har din trappa blivit sliten så behöver du inte byta ut din trappa mot en ny utan istället kan du, till en rimlig kostnad, renovera din trappa så att den blir som ny igen. Det som vanligtvis slits först på en trappa är de trappsteg som du går på varje gång du ska gå upp till eller ned från övervåningen.

Att byta trappsteg behöver inte vara något komplicerat projekt utan är något som den händige klarar av att göra själv, med rätt material.

 

När du ska välja trappsteg

Den främsta orsaken till att man behöver byta trappsteg är att de är slitna, färgen har blekts eller att det finns repor eller skador i kanterna. Andra skäl till att byta är att trappan känns omodern och inte längre passar in i hemmets miljö. Oavsett orsak till att du vill byta så finns det möjlighet att själv designa din nya trappa utifrån de delar som du byter ut.

Trappsteg tillverkas främst i ek eller ask som har en hård yta som tål stora påfrestningar, vilket gör att de får en lång livslängd. Trappstegen kan sedan lackas eller målas i valfri färg så att dessa passar in med hemmets övriga interiör. Om du även kompletterar med sättsteg i samma färg eller en kompletterande färg så får du utökade möjligheter att välja en mer personlig design för din trappa.

 

Vi tillverkar trappsteg på beställning

När du beställer trappsteg hos oss på Trappbutiken så tillverkas dessa utifrån dina mått och önskemål. Det innebär att du kan välja träslag och om dina trappsteg ska lackeras, målas eller betsas. När dina trappdelar är klara så skickas de hem till dig tillsammans med instruktioner för hur de ska monteras. Det innebär att du enkelt kan byta ut dina gamla trappsteg mot nya själv.

När du ska byta trappsteg kan du beställa provbitar från oss. Det innebär att du innan beställning kan jämföra färger och känna på materialet så du kan välja den typ av trappsteg som passar din trappa bäst.

 

 trappsteg i ek

Tillverkning av trappdelar sker i vår fabrik i Dalarna där vi med hjälp av moderna och miljövänliga maskiner och metoder tillverkar alla våra produkter. Eftersom vi endast använder kärnvirke av hög kvalitet kan du vara trygg med att du alltid får ett perfekt resultat då du ska renovera din trappa med produkter från oss.

 

Hos Trappbutiken finner du allt för din trappa

Trappbutiken har ett stort utbud av trappsteg, sättsteg, ledstänger och bakkantslister så att du kan hitta den kombination som sätter rätt prägel på din trappa när du ska renovera. Alla våra produkter tillverkas i vår egen fabrik vilket borgar för att du alltid erhåller produkter av högsta kvalitet.

Att beställa trappdelar för din renovering är enkelt. Du anger dina mått för varje trappdel och hur du vill att dessa ska behandlas. Därefter tillverkar vi dina trappdelar och skickar sedan hem dessa till din bostad. Eftersom varje trappdel redan är måttanpassad och behandlas så behöver du endast montera de nya delarna på din trappa så blir den som ny igen.

EkTrappstegTrappsteg i ek