Bakkantlist i ek eller ask till din trapp

En bakkantslist sätts på baksidan av ett plansteg då man har en öppen trappa så att man får ett snyggt utseende bakom trappan. Bakkantslister finns i flera olika utföranden för att passa ihop med de trappsteg som trappan har. Om du vill få ett snyggt utseende på baksidan av din trappa kan du hitta ett stort utbud av bakkantslister hos oss på Trappbutiken.

 Bakkantlist

Att välja bakkantslister

Bakkantslister tillverkas i flera olika träslag som exempelvis ek eller asp. Listerna kan lackas, målas eller betsas så att de får samma utseende som dina plansteg. Inför att du ska välja bakkantslister till din trappa kan du beställa provbitar hos oss på Trappbutiken. Då kan du i lugn och ro jämföra färger och känna på materialet så att du kan välja den bakkantslist som passar din trappa bäst. 

När du ska renovera din trappa

Är din trappa sliten, knarrar den eller sitter ledstången löst är det sannolikt dags att renovera din trappa. Att renovera en trappa behöver inte vara så svårt om du väljer att beställa måttanpassade trappdelar. Då slipper du allt arbete med att först hitta rätt material, såga och sedan behandla materialet.

Hos Trappbutiken kan du hitta allt du behöver inför att du ska renovera din trappa som exempelvis plansteg, sättsteg, bakkantslister och ledstänger. Våra produkter finns tillverkade i olika träslag, utföranden och kan lackas, målas eller betsas, utifrån dina önskemål. Inför att du ska välja delar till din trappa kan du beställa provbitar så att du kan jämföra material och färger innan du bestämmer dig för vilken design du vill ha på din trappa.

 

Beställa trappdelar hos Trappbutiken

När du har bestämt dig för vilka delar du vill byta ut och hur de ska behandlas så behöver du sedan mäta din trappa så att du får exakta mått för alla delar. När du sen beställer hos Trappbutiken uppger du måtten och anger om du vill att delarna ska lackeras eller målas. Därefter så tillverkar vi dina delar i vår fabrik i Dalarna och slutligen så skickas de hem till dig inom några dagar tillsammans med instruktioner för hur de ska monteras.

När du beställer måttanpassade och behandlade trappdelar kan du sedan enkelt montera dessa själv och slipper därmed kostnaden för att anlita hantverkare.

 

Hitta allt för din trappa hos Trappbutiken

När du ska renovera din trappa eller då du vill byta ut eller komplettera med enskilda delar kan du hitta allt du behöver inför din renovering hos oss på Trappbutiken. Vi har ett stort utbud av produkter som exempelvis plansteg, ledstänger, sättsteg och bakkantslister.

Då vi tillverkar alla våra produkter själva i egen fabrik i Dalarna kan du själv bestämma vilken design du vill ha på dina trappdelar. Det gör att du kan få en trappa som har din personliga prägel och som bättre smälter in i din hemmiljö.

Har du frågor eller funderingar kring din trappa och din stundande trapprenovering? Tveka då inte att kontakta oss med dina frågor och funderingar, vi finns här för att hjälpa dig!

BakkantslisterListerTrappsteg