Runda ledstänger i ek och ask

När din trappa inte längre bidrar till en snygg hemmiljö eller då den är sliten och skadad så behöver du inte byta ut hela din trappa. Istället räcker det med att du byter ut de delar som är slitna. Det innebär att du kan köpa nya trappdelar, som exempelvis trappsteg och ledstänger, och renovera din trappa själv så att den blir som ny igen.

 Ledstänger i ek

Välja runda ledstänger i ek eller ask

När du ska välja designen på dina ledstänger finns det flera olika utföranden att välja mellan. Många väljer att montera runda ledstänger då de som går i trappan får ett bra grepp om räcket, vilket känns tryggare för barn och äldre. Runda ledstänger finns i flera träslag som massiv ek och ask och kan även fås med läderbindning, vilket ger ett säkrare grepp.

 

Behandlade eller obehandlade räcken

När du köper måttanpassade ledstänger hos Trappbutiken kan du välja hur de ska behandlas. Du kan få dina räcken obehandlade, vilket innebär att du själv får olja in eller måla räckena. Annars kan vi erbjuda dig lackning, målning och betsning av ditt trappräcke så att du får en komplett och färdig ledstång hemskickad som är klar för montering.

 

Byta ledstång i samband med en trapprenovering

Är din trappa sliten, knarrar eller känns den ranglig är det sannolikt dags för en trapprenovering. När du ska renovera din trappa kan du välja att anlita hantverkare som hjälper dig med din renovering, vilket kan kosta en hel del pengar. 

Om du är lite händig kan du istället renovera din trappa själv. Om du beställer måttanpassade trappdelar från Trappbutiken får du alla delar hemskickade med exakt rätt mått och även färdigbehandlade, enligt dina önskemål. Då kan du enkelt montera din nya ledstång, trappsteg och andra delar själv med hjälp av våra monteringsanvisningar.

 

Beställ dina trappdelar hos Trappbutiken

När du ska renovera din trappa behöver det inte bli något större projekt då alla delar i en trapp kan bytas ut mot nya. Trappbutiken har allt du behöver då du ska renovera en trappa som exempelvis ett stort utbud av trappsteg, ledstänger, sättsteg, bakkantslister och andra tillbehör för din renovering. 

Börja med att beställa hem provbitar så att du i lugn och ro hemma kan känna på materialet och jämföra olika färger så att du kan hitta de delar som du vill montera på din trappa. Mät därefter alla delar så att du har exakta mått. Därefter besöker du vår butik på nätet, anger produkt, mått och kulör för dina trappdelar.

Vi tillverkar dina trappdelar i vår fabrik i Dalarna utifrån dina önskemål med material av högsta kvalitet. Därefter får du allt hemlevererat tillsammans med instruktioner för hur de ska monteras, redan inom några dagar. Vi på Trappbutiken finns här för dig genom hela processen, allt du behöver göra är att kontakta oss för att bolla dina idéer eller ställa dina frågor till oss.

 

Trappbutiken har ett stort utbud av ledstänger

Ledstänger och trappsteg är de delar av trappen som bidrar till trappens karaktär. I vårt sortiment kan du finna ledstänger i olika träslag, utföranden och kulörer. Det gör att du enkelt kan hitta den ledstång som passar din trappa bäst.

Våra skickliga medarbetare har varit verksamma inom trapprenovering och träbearbetning under många år och kan bistå med rådgivning om du har några frågor.

Ledstänger